Predstavitev podjetja

Učinkovita predstavitev podjetja zdaj

Spletna predstavitev

Kakšna naj bo spletna predstavitev podjetja? Zdaj to verjetno veste po ogledu videoposnetkov. Spletna predstavitev podjetja mora prepričati obiskovalce, da izvedejo vsaj eno akcijo.

Spletna predstavitev podjetja – glavni cilj

Ena od spodnjih akcij, ki jo naj spletna predstavitev podjetja sproži, je:

  • klic vašega podjetja,
  • vnos e-naslova za brezplačne informacije, ali
  • nakup izdelka oz. naročilo storitve.

Pozor – ni pomembno to, da je vaša spletna stran prva v zadetkih iskanja spletnega iskalnika, ampak to, da vas lahko stranke hitro kontaktirajo. Če zadošča in želite, da vas pokličejo, potem vnesite vašo telefonsko številko v meta opis spletne strani. Ta je viden le spletnim iskalnikom, a ga bodo pokazali pod povezavo na vašo stran, če vsebuje ključno besedo, ki jo je vnesel obiskovalec.

Tudi oblikovanje ni pomembno – želite biti super všečen ali želite kaj prodati? Zadošča logotip vašega podjetja, po možnosti slika na spletni strani in od leta 2010 priporočljiva video predstavitev podjetja. Dovolite, da vam za vaše spletne strani pomagamo. 17 let izkušenj s spletnimi stranmi skupaj s predanostjo, razumevanjem in sproščenim sodelovanjem bo ključ, da bo vaša spletna predstavitev podjetja dosegla svoj namen. Poglejte različne možnosti sodelovanja za vaše spletne strani.

Prosimo, da nam vaše želje posredujete na zanima.nas@predstavitevpodjetja.com.

Hvala in prijeten dan,
Sergej Rinc,
spletin.net d.o.o. – spletna predstavitev na moderen način

Avtor: