Predstavitev podjetja

Učinkovita predstavitev podjetja zdaj

Kako uspeti v poslu

Komentiraj

kako uspeti v posluKako uspeti v poslu se mnogi podjetniki sprašujejo vsak dan. V Celju sem 1. junija 2011 odkril skrivnosti, kako z malim zneskom postaviti spletne strani in z njimi prodajati svoje znanje.

V prezentaciji “Kako prodati prek Interneta” sem prisotnim predstavil vse korake, kako uspeti v poslu s pomočjo malo dela in znanja. V dveh šolskih urah smo preleteli korake o internetni domeni, spletnem gostovanju, preprosti poti do lastnega spletišča, kako do Google Mesta in spoznali video prodajni marketing. In to le v prvem delu, brez puhlic in računalniške “žlabudravščine” (no, tudi jaz sem računalničar toda predvsem poslovni svetovalec).

Kako uspeti v poslu brez veliko dela

Drugi del prezentacije je bil posvečen korakom od prepoznavnosti do prodaje. Kako enostavno naredimo in pošljemo časopis podjetja? Kaj pomeni prodaja prek Interneta v Sloveniji in kako jo vzpostaviti? In kako si utrdimo status strokovnjaka (s pisanjem člankov v blog). Kaj prinašajo družabna omrežja in kako je pomemben mobilni marketing. Ter seveda še o spletnem trženju, saj včasih ne moremo uspeti v poslu, če ne oglašujemo s plačljivimi oglasi. Da je optimizacija spletnih strani še boljša alternativa in kako jo lahko sami naredimo, je pa mnogim pametnim podjetnikom že jasno.

Želite tudi vi vedeti kako uspeti v poslu?

Koristno je bilo za vse udeležence. Video predstavitev prezentacije je na voljo v delih po vsebinah, ki sem jih naštel. Pokličite na 031 44 60 66 od 10. do 12. ure za brezplačni nasvet, če želite, da vam pomagamo. Potem bo vprašanje kako uspeti v poslu dobilo veliko odgovorov.

Značke:   · · Ni komentarjev.

Predstavitev podjetja

Komentiraj

Na Mednarodnem obrtnem sejmu 2010 v Celju sem brezplačno svetoval štiri dni, kako naj podjetniki z videom popestrite spletno predstavitev podjetja in povečate prodajo. Preverite stran Obrtno podjetniške zbornice in video Kartica Obrtnik!

Posebno ponudbo (kot imetnik Kartice Obrtnik) lahko izkoristite z obiskom povezave, ki je navedena na cederomu. Enakovredno promocijsko ponudbo lahko pregledate z izbiro povezave za paket moj VIDEO prodaja.

Hvala za ogled videoposnetkov za predstavitev podjetja!

Že narejene strani za vašo pomoč pri večji prodaji in promociji prek svetovnega spleta:
Nadaljevanje zapisa [→]

Značke:   · · · · · · · · Komentarji so izklopljeni za Predstavitev podjetja